Pude 'Duo Tutti' Mustard

Beskrivelse

Sit&Joy Duo Tutti: Kompakt og stilfuld

Duo Tutti passer perfekt i ethvert hjem. Denne lille version er ideel til brug som en dekorativ pude eller rygstøtte. Giv dit rum et trendy look! På denne måde kan du skabe et afslappende sted på ingen tid.

Duo Tutti er fyldt fast. Så du kan bruge den som sædehynde og rygpude. For hårdt? Fjern derefter noget fyld, så puden kan forme sig bedre efter kroppen.


Vandafvisende stof: Velegnet til indendørs og udendørs

Polyesterstoffet specielt udviklet af Sit&Joy er vandafvisende og dobbeltsyet. Dette gør Duo kollektionen også meget velegnet til udendørs brug. Vi anbefaler at opbevare sækkestolen tør, når den ikke er i brug. Dette forlænger levetiden og giver dig ret til garantien. Men hvis sækkestolen bliver våd, er det heldigvis ikke noget problem!

Det vandafvisende stof gør også rengøringen nem. En klud og mild sæbe fjerner alle pletter!


Duo-kollektion: Kombiner og skab det ultimative loungested

Duo kollektionen fra Sit&Joy er inspireret af den dobbelte farvekombination, de dobbelte funktioner, som en Sit&Joy sækkestol kan give og det specielle vandafvisende stof, der er velegnet til både indendørs og udendørs.

Opret og dekorer dit rum med Sit&Joy sækkestole, puder og puffer fra Duo-kollektionen i 4 trendy farver. Kombiner dette produkt med et af følgende produkter fra Duo-kollektionen for et stilfuldt og unikt loungeområde:

Duo Largo, Duo Senza, Duo Puf Rondo, Duo Pillow Rolly, Duo Pillow Tutti.


Leveres med det bedste sækkestolsfyld: FlexiPearl® Original

Denne pude kommer med FlexiPearl® Original fyld. Disse er nye, støvfrie og elastiske hvide perler, der er specielt designet til sækkestole og puder. Puden vil blive sendt til dig fyldt.

Specifications

star Model Pude
bolt Mærke Sit&Joy ®
cloud-sun Anvendelse Indoor & Outdoor
palette Farve Gul
box-open Emballage 40 x 40 x 50 cm
bacon Materiale Polyester (vandafvisende)
weight-scale Vægt 2 kg
filter Fyld FlexiPearl® Original
filter Indhold 25 L
ruler Total længde 50 cm
ruler-horizontal Samlet bredde 50 cm
ruler-vertical Total højde 10 cm

Bundles

FAQ