Puf 'Duo Rondo Extra' Old Green

Beskrivelse

Sit&Joy Duo Rondo Extra: Den alsidige sækkestolskammel

Duo Rondo er den mest alsidige i Sit&Joy-sækkestolfamilien, nu tilgængelig i 3 varianter!

Duo Rondo Extra har en modulær konstruktion. Hvis du vil sidde behageligt, så brug den som en skammel. Vil du bare slappe af? Brug den som sæde. Vil du hvile dine fødder et sted? Brug den som fodskammel. Har du mistet en drink eller noget? Brug det som sidebord. Uendelige muligheder med Duo Rondo!

Duo Rondo Extra er en stor skammel med huller til snacks og drinks. Den praktiske lynlås sikrer, at du også kan bruge Duo Rondo Extra som bord eller skammel. Med 4 huller har du altid et sted til din drink. Du kan opbevare snacks på den ekstra plads i midten.

Duo Rondos er fyldt tæt, så de kan tjene som bord. Vil du bruge det som sæde? Fjern derefter noget fyld, så skammel kan forme sig bedre efter kroppen.


Vandafvisende stof: Velegnet til indendørs og udendørs

Polyesterstoffet specielt udviklet af Sit&Joy er vandafvisende og dobbeltsyet. Dette gør Duo kollektionen også meget velegnet til udendørs brug. Vi anbefaler at opbevare sækkestolen tør, når den ikke er i brug. Dette forlænger levetiden og giver dig ret til garantien. Men hvis sækkestolen bliver våd, er det heldigvis ikke noget problem!

Det vandafvisende stof gør også rengøringen nem. En klud og mild sæbe fjerner alle pletter!


Duo-kollektion: Kombiner og skab det ultimative loungested

Duo kollektionen fra Sit&Joy er inspireret af den dobbelte farvekombination, de dobbelte funktioner, som en Sit&Joy sækkestol kan give og det specielle vandafvisende stof, der er velegnet til både indendørs og udendørs.

Opret og dekorer dit rum med Sit&Joy sækkestole, puder og puffer fra Duo-kollektionen i 4 trendy farver. Kombiner dette produkt med et af følgende produkter fra Duo-kollektionen for et stilfuldt og unikt loungeområde:

Duo Largo, Duo Senza, Duo Puf Rondo, Duo Pillow Rolly, Duo Pillow Tutti.


Leveres med det bedste sækkestolsfyld: FlexiPearl® Original

Denne skammel leveres med FlexiPearl® Original sækkeposefyld. Disse er nye, støvfrie og elastiske hvide perler specielt designet til sækkestole og puffer.

På grund af dens størrelse skal du selv fylde denne skammel. Dette er nemt med det praktiske FlexiPearl® EasyFill System.

Specifications

star Model Puf
bolt Mærke Sit&Joy ®
cloud-sun Anvendelse Indoor & Outdoor
palette Farve Grøn
box-open Emballage 78 x 58 x 50 cm (2x)
bacon Materiale Polyester (vandafvisende)
weight-scale Vægt 5 kg
filter Fyld FlexiPearl® Original
filter Indhold 200 l
ruler Total længde 100 cm
ruler-horizontal Samlet bredde 100 cm
ruler-vertical Total højde 40 cm

Bundles

FAQ