Sækkestol 'Bali' Navy Blue

Beskrivelse

Sit&Joy Bali: Den førsteklasses sækkestol fra Sit&Joy

Bali-sækkestolen er et rigtigt blikfang, der står (eller ligger) for ægte komfort. Det specielle design passer ind i næsten enhver have eller stue, men er også velegnet til intensiv brug såsom et strandtelt.

Den store størrelse gør Bali til et rigtigt kæledyr for to at slappe af på. Fordi sækkestolen har en bund og ikke kun en stor 'pude', kan Bali også bruges til at sidde oprejst.


Vandafvisende stof: Velegnet til indendørs og udendørs

Pyesterstoffet specielt udviklet af Sit&Joy er vandafvisende og dobbeltsyet. Dette gør Premium-kollektionen også meget velegnet til udendørsbrug. Vi anbefaler at opbevare sækkestolen tør, når den ikke er i brug. Dette forlænger levetiden og giver dig ret til garantien. Men hvis sækkestolen bliver våd, er det heldigvis ikke noget problem!

Det vandafvisende stof gør også rengøringen nem. En klud og mild sæbe fjerner alle pletter!

Kombiner og skab det ultimative loungeområde

Premium-kollektionen fra Sit&Joy tilbyder en farvepalet med fire rolige nuancer, der kan kombineres meget godt med hinanden.

For et unikt og stilfuldt loungeområde kan du kombinere denne sækkestol med andre produkter og farver fra samme kollektion:

Aruba, Bali, Bora Bora, Hawaï, Capri Big, Capri.


Leveres med det bedste sækkestolsfyld: FlexiPearl® Original

Denne sækkestol leveres med FlexiPearl® Original sækkestolsfyld. Disse er nye, støvfrie og elastiske hvide perler, der er specielt designet til sækkestole.

På grund af sin størrelse leveres denne sækkestol i flere æsker. Du skal selv fylde sækkestolen med det praktiske FlexiPearl® EasyFill System.

Specifications

star Model Sækkestol
bolt Mærke Sit&Joy ®
cloud-sun Anvendelse Indoor & Outdoor
palette Farve Blå
box-open Emballage 78 x 58 x 50 cm (2x)
bacon Materiale Polyester (vandafvisende)
weight-scale Vægt 7.5 kg
filter Fyld FlexiPearl® Original
filter Indhold 400 l
ruler Total længde 165 cm
ruler-horizontal Samlet bredde 135 cm
ruler-vertical Total højde 35 cm

Bundles

FAQ