Sækkestol 'Duo Largo' Old Green

Beskrivelse

Sit&Joy Duo Largo: Chefen for alle sækkestole

Duo Largo sækkestolen er robust og stilfuld. Den unikke form og struktur udstråler et robust look og giver et særligt touch, der passer overalt i dit hjem eller have.

Duo Largo sækkestol er lavet til en eller to personer. Et rigtigt sæde til at nyde en film eller en god samtale sammen. Men du kan også slappe af på den perfekt på egen hånd. Nyd den komfort, som Duo Largo tilbyder sammen med din partner, børn eller en ven.

Duo Largo kan også bruges opretstående på grund af sin base, hvilket gør den til mere end blot en stor 'pude'.


Vandafvisende stof: Velegnet til indendørs og udendørs

Polyesterstoffet specielt udviklet af Sit&Joy er vandafvisende og dobbeltsyet. Dette gør Duo kollektionen også meget velegnet til udendørs brug. Vi anbefaler at opbevare sækkestolen tør, når den ikke er i brug. Dette forlænger levetiden og giver dig ret til garantien. Men hvis sækkestolen bliver våd, er det heldigvis ikke noget problem!

Det vandafvisende stof gør også rengøringen nem. En klud og mild sæbe fjerner alle pletter!


Duo-kollektion: Kombiner og skab det ultimative loungested

Duo kollektionen fra Sit&Joy er inspireret af den dobbelte farvekombination, de dobbelte funktioner, som en Sit&Joy sækkestol kan give og det specielle vandafvisende stof, der er velegnet til både indendørs og udendørs.

Opret og dekorer dit rum med Sit&Joy sækkestole, puder og puffer fra Duo-kollektionen i 4 trendy farver. Kombiner dette produkt med et af følgende produkter fra Duo-kollektionen for et stilfuldt og unikt loungeområde:

Duo Largo, Duo Senza, Duo Puf Rondo, Duo Pillow Rolly, Duo Pillow Tutti.


Leveres med det bedste sækkestolsfyld: FlexiPearl® Original

Denne sækkestol leveres med FlexiPearl® Original sækkestolsfyld. Disse er nye, støvfrie og elastiske hvide perler specielt designet til sækkestole.

På grund af sin størrelse leveres denne sækkestol i flere æsker. Du skal selv fylde sækkestolen med det praktiske FlexiPearl® EasyFill System.

Specifications

star Model Sækkestol
bolt Mærke Sit&Joy ®
cloud-sun Anvendelse Indoor & Outdoor
palette Farve Grøn
box-open Emballage 78 x 58 x 50 cm (2x)
bacon Materiale Polyester (vandafvisende)
weight-scale Vægt 7.5 kg
filter Fyld FlexiPearl® Original
filter Indhold 400 l
ruler Total længde 165 cm
ruler-horizontal Samlet bredde 135 cm
ruler-vertical Total højde 35 cm

Bundles

FAQ