Sækkestol 'Largo' Navy Blue

Beskrivelse

Sit&Joy Largo: Kvalitetssækkestolen fra Sit&Joy

Largo sækkestolen kombinerer robusthed med stil. Dens unikke form og tekstur giver den et robust look, som tilføjer en særlig atmosfære, der passer til både dit hjem og din have.

Largo er designet til brug af en eller to personer. Det er det ideelle loveseat til at slappe af sammen, uanset om du ser en film eller har en god samtale. Det er selvfølgelig også et perfekt sted at slappe af alene. Duo Largo tilbyder komfort for dig og din partner, børn eller venner at nyde sammen.

Takket være bunden af ​​sækkestolen kan Bali også fungere som et behageligt sted at sidde og er ikke begrænset til kun en stor 'pude som andre mærker'.


Vandafvisende stof: Velegnet til indendørs og udendørs

Polyesterstoffet specielt udviklet af Sit&Joy er vandafvisende og dobbeltsyet. Dette gør Basic-kollektionen også meget velegnet til udendørsbrug. Vi anbefaler at opbevare sækkestolen tør, når den ikke er i brug. Dette forlænger levetiden og giver dig ret til garantien. Men hvis sækkestolen bliver våd, er det heldigvis ikke noget problem!

Det vandafvisende stof gør også rengøringen nem. En klud og mild sæbe fjerner alle pletter!


Basic Collection: Kombiner og skab det ultimative loungested

Basic-kollektionen fra Sit&Joy tilbyder en alsidig farvepalet med 12 forskellige nuancer. Denne serie omfatter både livlige, dristige farver og subtile, beroligende toner.

Giv dit rum et personligt præg med Sit&Joy sækkestole fra Basic-kollektionen, der fås i 12 attraktive farver. For et unikt og stilfuldt loungeområde kan du kombinere disse sækkestole med andre produkter fra samme kollektion.

Grandio, Dolce, Senza, Largo, Rondo, Tutti.


Leveres med det bedste sækkestolsfyld: FlexiPearl® Original

Denne sækkestol leveres med FlexiPearl® Original sækkestolsfyld. Disse er nye, støvfrie og elastiske hvide perler specielt designet til sækkestole.

På grund af sin størrelse leveres denne sækkestol i flere æsker. Du skal selv fylde sækkestolen med det praktiske FlexiPearl® EasyFill System.

Specifications

star Model Sækkestol
bolt Mærke Sit&Joy ®
cloud-sun Anvendelse Indoor & Outdoor
palette Farve Blå
box-open Emballage 78 x 58 x 50 cm (2x)
bacon Materiale Polyester (vandafvisende)
weight-scale Vægt 7.5 kg
filter Fyld FlexiPearl® Original
filter Indhold 400 l
ruler Total længde 165 cm
ruler-horizontal Samlet bredde 135 cm
ruler-vertical Total højde 35 cm

FAQ